Harde lenzen

Veilig en het scherpste zicht.

 

Harde lenzen geven het scherpste zicht en zijn oogheelkundig  het allerbeste voor de gezondheid van je ogen. Harde  lenzen zijn niet zo gevoelig voor beschadigingen als andere lenzen. Ze gaan langer mee en zijn goedkoper. De nieuwste harde  lenzen worden gemaakt van een zeer hoogwaardig zuurstofdoorlatend materiaal waardoor je ogen minder vermoeid raken en de hele dag fit blijven. Het aanmeten is maatwerk, op honderdsten van millimeters, zeer nauwkeurig en dat is nou precies onze expertise. Het aanmeten gebeurt met zeer precieze apparatuur.

Harde lenzen komen niet direct in contact met het oog. Ze drijven op het traanvocht en corrigeren daardoor alle onregelmatigheden van het hoornvlies. Zelfs bij speciale oogafwijkingen, als cilinders bieden harde  lenzen een perfecte oplossing.  Het inzetten heb je zo onder de knie. Je kunt al op jonge leeftijd beginnen en ze het hele leven dragen. Als je op latere leeftijd leesproblemen krijgt, hoef je geen leesbril. De optische kwaliteiten van harde multifocale  lenzen zijn heel goed. Wij vertellen u graag vrijblijvend over de mogelijkheden.

De voordelen van harde lenzen:

Uitstekende gezichtsscherpte

Goede correctie van (hogere) cilinders

Oogheelkundig het meest veilig

Makkelijk in gebruik

Lange levensduur

Goede multifocale mogelijkheden

Maak vandaag een afspraak

Harde lenzen aanmeten en controleren vraagt om bijzondere expertise. Wij hebben ruime ervaringen met harde lenzen. Maak vandaag nog een afspraak